Lifestyle

Jazz in the Park 2024

E 4 a.m. și sunt trează lumină. Așezată în balconul din curtea interioară, privesc îngânarea între noapte și zi. E una din noțile acelea calde de vară în care îți vine să-ți iei sacul de dormit și să te muți afară, că în casă nu-i chip.

Nimic nu mișcă. O adiere, ca o fantomă, mișcă ramuri pe rând: întâi foșnește bradul din spate, apoi frunzele vișinului, apoi cele ale castanului, apoi liniște. Mă ia cu frig. Parcă un corp imaterial a trecut printre ele, apoi au înlemnit la loc. Slavă Domnului, dimineață n-am decât conferința de presă Jazz in the Park, ultimul festival al verii. Îmi plac conferințele de presă: am rămas cu nărav de a fi informată despre un eveniment care mă interesează chiar de la sursă.

Desigur că vor exista activități – ore de tobe, din care îmi atrage atenția stilul african, zone de mâncare și băutură și zone special amenajate pentru fumat, pentru protejarea patrimoniului etnografic.

Poți să explorezi aici programul pe zile Jazz in the Park, cu mențiunea să fii cu ochii pe biletele ”early bird” de anul viitor, deoarece anul viitor festivalul va avea loc în 6-8 iunie, la începutul verii.

Tu, vii? Sigina xox

Beauty blogger. Mainly. Lifestyle and fashion posts, also. :)