Salata de beuf crudă este un nou fel de mâncare pentru frumusețe, care s-a realizat la noi în bucătărie. Nu este salata clasică, desigur, însă se aseamănă ca aspect și o idee ca gust și nu este greu de făcut. În loc de cartofi tai țelină cubulețe (atenție, nu încercați cu cartofi cruzi, cartofii sunt alimente ce trebuie gătite), în loc de morcovi, ardei roșu. Maioneza se face din caju făcut făină la blender, cu ulei de măsline și turmeric, pentru a obține culoarea galbenă. Și, desigur, sare.
Feluri preferate de prânz:
Și inspirație pentru micul dejun 😉 Deși prefer un mic dejun nutritiv și cât mai puțin procesat, în ultima perioadă am preferat mic dejunuri mai clasice, cu croissant, dulceață și alte cele. De asemenea, m-am dedat la a realiza la o prăjitură din făină de secară, la care am adăugat extrem de puțin zahăr, secara fiind o făină mai dulceagă. Un alt element nou în ultima perioadă a fost polenul crud. Da, ador polenul proaspăt, crud, este mai bogat nutritiv decât polenul uscat. Se ține la congelator sau la frigider, dacă îl veți consuma curent.
Băutura cea mai consumată în ultima perioadă a fost sucul de orz verde.
Comments (3)
Ce de bunatati! Salivez!
Trebuie neaparat sa incerc reteta de ‘salata de boeuf’ respectand cele mentionate de tine!
Andreea Deeb pofta! 🙂
De cand te urmaresc m-ai innebunit cu raw vegan in sensul bun! Am inceput sa consum mult mai multe verdeturi crude de preferinta da sincer astept sa termini facultatea ca ma inscriu ca prima clienta! Oricat as renunta la carne si as mancare legume crude nu dau jos nici macar un gram! 🙂