Am suferit enorm după loţiunea de corp solidă Lia şi după cremuţa Herbine, aşa că m-am făcut cu altul. Că mie îmi place să testez. Acest hidratant solid pentru corp are următoarea descriere:
“Lotiune solida pentu corp “No Stretch Marks” pentru toate zonele cu elasticitate scazuta . La contactul cu pielea lotiunea se topeste si lasa o pelicula hidratanta care hraneste pielea, ii reda supletea si elasticitatea.
Untul de cacao este recunoscut ca fiind un foarte bun antioxidant, hidratant, estompeaza ridurile si atenueaza sau previne formarea vergeturilor. Untul de cacao contine o cantitate mare de vitamina E .
Ceara de albine are proprietati antiseptice, antimicrobiene si retine umiditatea ridicata in piele, astfel pielea ramane catifelata, hidtratata si nu isi pierde elasticitatea pe parcursul intregii zile.
Uleiul de samburi de struguri si uleiul de canepa aduc un plus de hidratare acestei lotiuni solide care creaza dependenta.
Aceste ingrediente comestibile fac ca lotiunea sa poata fi folosita de catre gravide sau mame care alapteaza, pe toate zonele: fata, gat, piept, burta, coapse, picioare umflate sau cu varice, maini cu piele uscata si patata de soare. Aceasta lotiune solida este facuta astfel incat sa se toapeasca la temperatura pielii si sa lase o pelicula hidratanta care va patrunde usor in piele.
Pentru ca hidratantul solid sa reziste o perioada cat mai indelungata este recomandat sa il pastrati departe de razele solare, intr-un loc uscat , racoros sau chiar la frigider. Aceasta lotiune solida nu contine uleiuri esentiale sau parfumuri, ci doar cele trei ingrediente mentionate: ceara de albine, unt de cacao, ulei de samburi de struguri si canepa.
Fiecare patratel delicios cantareste 40 de grame/12 lei.”
Ce “mă coafează”: are un miros natural, delicios a cacao-ciocolată, nu ştiu cum să vă explic 🙂 se întinde mai uşor pe piele decât alt hidratant solid, nu m-am chinuit prea tare. Îmi simt pielea hidratată până la duşul de a doua zi, pielicica este moale, pipăibilă şi pupabilă 🙂 Îi face foarte bine, fiindcă e cam uscată. Îmi place mult de tot cum se simte pielea şi peste mai mult timp.
Ce “nu mă coafează”: eu mă fac pe tot corpul – logic, m-a ţinut cam trei hidratări. Acuma, bănuiesc că pe pielea uscată se face, nu? Nah, se termină foarte repede, ştiu povestea cu ingredientele naturale şi lipsa de conservanţi, dar poate că ar trebui ceva mai multă ceară de albine în compoziţie, să dureze mai mult. Am observat asta la săpunurile cu ceară vs. unt de shea, cele cu ceară ţin ceva mai mult. Forma nu e una prea grozavă, dar pe mine nu mă interesează exagerat de mult. Poate să fie şi bulgăre, dar să fie cantitate mai mare. Sau să se termine mai greu :D. Of, aceeaşi problemă o am la majoritatea…
Dacă recomand hidratantul? DA, îmi place.
Produsul mi-a fost oferit spre testare de Marillys, pe care am avut plăcerea să o cunosc şi e o scumpică. Produsul îl găsiţi aici.
Comments (17)
Ma bucur ca ti-a placut lotiunea hidratanta solida, am sa tin cont de observatiile tale pentru urmatorul lot; mai multa ceara de albine. Ce pot sa-ti spun este faptul ca am optat pentru o cantitate mica pentru a fi acesibil tuturor. Daca vrei un hidratant solid mai mare , nu e nici o problema pentru mine, se poate orice iti doresti, sunt deschisa la orice provocari. Forma aceea de dreptunghi o am de la o forma speciala pentru ciocolata. Acesta este practic un cubulet din aceea forma de ciocolata mare, la urmatorul lot am sa fac poza inaite de a fi taiat.
@Adriana, ar fi draguta si o poza la “the making of” 😀 Acuma tu stii proportiile, eu asa cred ca ar trebui mai multa ceara de albine, dar vezi cum e 🙂 In orice caz, I like. 😛 Dar toate fetele au “problema” asta, le fac cam micute si eu ma dau pe tot corpul.. 🙂 Stay tuned ca mai am review-uri 😛 Pupici
Si pretul este rezonabil , sincer 🙂
O intrebare; nu ti s-a parut ca fac mai putina spuma sapunurile cu ceara fata de cele fara?
@Adriana, nu scapa nici multa ceara ca apoi de abia se lichefiaza. Incercasem unul cu multa ceara si nu mi-a placut
@Luthelo, ba da, dar nu ma deranjeaza prea tare. Imi place insa a untul de shea e hidratant tare si eu am pielea uscata.
La sapunuri nu am pus foarte multa ceara si au facut spuma exact cat trebuia. Doar sapunurile cu unt de shea fac mai putina spuma, normal pentru ca este un exces de ulei/unt ceva mai mare .
Poate ai citit si tu care este legatura dintre sapun emolient si sapun spumant. Un sapun emolient nu va face niciodata spuma prea multa si un sapun care face spuma nu este tocmai emolient. Este un echilibru intrecele doua.
La mine e exact invers. Cele cu ceara fac mai putina spuma dar raman hidratante. Sapunul meu cu shea si catina face extraordinar de multa spuma si este foarte hidratant. Cu siguranta e vorba de alti indicii care i-am atins…:)
Oricum imi place mult prezentarea produselor tale!
Succes! >:D< in continuare 😡
E bun si schimbul de experiente, ajuta la imbunatatiri. Iar noi, consumatorii suntem fericiti 😛
Mai, am facut un sapun cu ceara si argila verde, dar face spuma din plin. Cred ca si aici depinde de procentul de ceara, nu?
Adriana, in descrierea hidratantului ai trecut trei ingrediente, care sunt de fapt patru 🙂
Multumesc de observatie, acum am observat ca am pus si niste litere in plus.
Da, Sigina…daca ai stii cum a aparut Neptun :))))))
Luthelo, cum a aparut neptun? 😛
Un prieten ardelean cu scoli pe la Paris a ajuns in Bucuresti mare arhitect. Vroia un sapun care sa semene la miros cu parfumul lui…cu care inebuneste domnisoarele :)) Porecla e Piratu, mare agatator si fermecator…
Idea aspectului imi venise dupa o cearta intre doua sapunarese…se acuzau de plagiere and stuff…Mai mult nu pot spune 😀 E drept, nu seamana cu nici unul de pe piata clabucereasca…e vorba doar de cateva scantei care s-au aprins si care m-au facut sa mi-l imaginez…si a iesit exact cum l-am vrut
http://www.breslo.ro/Product/Neptun—cu-alge-marine-si-argila-verde_247362
Mirosul, aspectul si comanda personalizata pentru asa zisu Piratu m-a dus cu gandul la Neptun. El este multumit! Eu sunt multumita! Cu toti suntem multumiti:))
Frica asta romaneasca a plajiatului a inceput sincer sa ma plictiseasca. Sunt sute de siteuri pline de informatie si potentiala inspiratie. De ce un roman s-ar inspira de la colegu roman de bresla? Dar nu despre asta era vorba aici…m-a luat putin valul
Daca ne-am aduna si colabora am castiga mai mult! Ganditi-va numai cat e de greu sa obtii autorizatii, iar ca PFA e aproape imposibil. Sapunareala nu e recunoscuta ca meserie si e nevoie de studii :)) Reprezentate de cineva capabil, deschiderea unei firme nu ar fi singura optiune rapida si legala
@luthelo, fun ;)) da, sunt multe sapunuri, si lotiuni solide sunt, nu e stres fiindca fiecare le face altfel. sa stii ca fiecare isi lasa amprenta personala si nu-s 2 la fel.
Nu trebuie sa imi spui mie asta. Eu nu ma tem, ba chiar m-as simti onorata 😉
Dar crede-ma sunt destule care au impresia ca au dat gaura la macaroana ca apoi sa vina X sa ii fure conceptul 8-}
Luthelo, sunt convinsa ca exista si astfel de situatii, mai ales intre noi, femeile 😛 Acuma si daca se copiaza una pe alta, cum iti spuneam, n-au cum sa iasa la fel. Si asta pt o piele poate fi bine si pt alta piele sa fie alt produs similar bun. 🙂 Eu ma bucur de avantul handmade 🙂