Se face aşa: curăţi nişte căpşuni, depinde de ce cantitate vrei, le pui într-un vas înalt, adaugi miere de salcâm sau bio, ca să fii sigur(ă) că nu e miere acidă, de la care te doare stomacul, se adaugă apă plată până la jumătatea cantităţii de căpşuni pentru a fi mai lichidă băutura şi se mixează cu blenderul până când devine lichid şi s-a încorporat mierea. Se poate folosi în loc de apă, lapte, cui îi place.
Este o băutură revigorantă, naturală, uşor de pregătit (2-3 minute) şi asigură vitaminele şi glicemia până când vei păpa.
Este ideal să bei aşa ceva înainte de a merge la sport, amatoarelor curelor de slăbire – niciodată să nu vă apucaţi să faceţi efort pe nemâncate, nu veţi avea energie suficientă şi puteţi să mai faceţi şi o hipoglicemie şi să vă lungiţi pe undeva.
Băuturile din fructe, uşoare, realizate acasă, dacă e posibil din alimente din surse cunoscute sunt un energizant grozav. În legătură cu mierea, vezi postul mai vechi de pe ebucataria cu alcalinizarea.
Comments (3)
Tocmai i-am facut si eu un astfel de shake printesei mele si a fost super incantata …Merci de idee…Apropo,e chiar delicios..:P.Pupici
o sa ma infatisez in fata usei tale, impreuna cu buburuza, pentru a fi scoliti 😀 … trebuie degustata aceasta delicatese 😉
hehe! cu multa placere! va astept 🙂